"Mieke Klijn heeft een teamtraining voor ons ontworpen en begeleid waarbij de nadruk lag op individuele ontwikkeling van de teamleden. Die focus klopte omdat we voor een reorganisatie staan en wellicht niet lang meer in deze teamsamenstelling samenwerken. Het werkt verbindend om –in het team- aan de slag gaan met individuele vraagstukken mede omdat Mieke de overige teamleden steeds actief bij het leerproces betrekt en benut. Soepel, scherp en inspirerend."
Jan Lanenga, Hoofd Bestuurlijk Juridische Zaken Gemeente Groningen

"Met onze Personeelvertegenwoordiging hebben we 4 sessies verspreid over een jaar. Mieke adviseert ons en na een bijeenkomst bij haar weten we weer helder wat onze invloed kan zijn en wat ons te doen staat. Daardoor nemen we steeds duidelijker onze positie in de organisatie in."
Angelique Werger, BSO Schildersbuurt Groningen

 

".........en vond dat je het heel goed deed: goed gevoel voor de groep, to the point, praktisch, energiek en positief........."
Sjoerd van der Zee, Directeur HR Martini ziekenhuis Groningen

"Prettig om met je samen te werken. Je sluit goed aan bij het hogere management in diverse management functies (medisch managers, organisatorisch, staf etc). Je geeft ruimte voor de soms noodzakelijke discussie en dynamiek, zonder het doel uit het oog te verliezen".
Jelle Kruizinga, Senior adviseur & Projectleider Martiniziekenhuis