mijn samenwerkingspartners

Ik ben geboren in 1959 en dus bezig met mijn tweede levenshelft. Hoorbaar Brabants en gehecht aan het Noorden. Uitersten zijn mij niet vreemd.

Ik vind dat ik een vak heb waarin ik mag blijven leren. Ben lid van twee intervisiegroepen en elke bijeenkomst stemt tot nederigheid. Met anderen zie, bedenk en durf ik altijd meer dan in mijn eentje.

Ik werk samen met Ina Ahuis en Partners in Werkrelaties rond betekenisvol samenwerken. We zijn professioneel – en persoonlijk toegewijd en dat bindt ons. In leergangen, teambegeleiding en individuele coaching van leidinggevende willen we inspireren met de poten in de klei. De vorm van onze verbinding is in ontwikkeling en we nemen de tijd.

Twintig jaar lang was ik mede-eigenaar van CAP coöperatie voor advies training coaching. Daar leerde ik professionele passie en ondernemerschap te combineren. Sinds 2011 werken we allemaal zelfstandig en vorm ik met Thomas de Boer, Marijke van Dijk, Gerni Luttikhuis een netwerk voor ‘post-collegiale’ toetsing en inspirerende samenwerking zoals bij in the Lead. Lerende mensen, levende organisaties: de Cap waarden zijn de mijne en dat blijft.

Tussen 2011 en 2014 was ik deel van Weisfelt en Partners. Een citaat: ‘Gezondheid van mensen en organisaties vraagt aandacht op fysiek, emotioneel, geestelijk en spiritueel niveau. De queeste: hoe helpen we onszelf en klanten om ons werk te doen met hart en ziel? Ik verzorgde met Piet Weisfelt een leergang voor organisatieadviseurs. Bovendien probeerde ik hem -op zijn verzoek en samen met anderen- op te volgen: zowel van de successen als de mislukkingen in dat proces heb ik veel geleerd over samenwerken, mezelf en ons vak.