trainer

“Ik heb vanuit Forum Groningen meerdere trainingen en workshops met Mieke georganiseerd. Wat mij daarbij als trainingsacteur en als mede-organisator het meeste opviel was het feit dat Mieke uitstekend in staat is een training op maat te geven. Of het nu ging om een groep medewerkers uit de frontoffice of om de gehele afdeling programmering, Mieke bood een relevante training waarbij de desbetreffende groep en hun specifieke vragen het uitgangspunt zijn. Haar vermogen tot improviseren en snel schakelen kwamen daarbij goed van pas. Mieke benaderde de gevoeligheden in een groep bovendien altijd op een dermate positieve manier, dat de nadruk in een workshop of training vooral lag op wat nog beter kon, in plaats van wat er fout was. Op die manier kon ze ook de meest ingewikkelde zaken aan de orde stellen. Deze benadering werkt zeer goed bij groepen die te maken hebben met een transitie, zoals in het Forum.”

Gerro Dijk, Teamleider Publiekservice Forum Groningen

“Met Mieke zijn wij een traject in gegaan van training en spreekuurcoaching. Haar workshop over patiënt gericht communiceren en samen beslissen was compact, zeer praktijkgericht, afwisselend en riep positieve reacties op. Vervolgens bezocht Mieke met video elk staflid op de poli. Alle patiënten gingen moeiteloos akkoord met haar aanwezigheid en vonden het vaak zelfs leuk dat de dokter ook blijft leren. Wij kregen feedback (mondeling en nadien op papier) en gerichte leestips. We bekeken -op een zelfgekozen moment- de videobeelden als voorbereiding op een tweede gesprek met Mieke.

Ik zag dat het Mieke echt te doen is om meer tevredenheid van patiënten en duurzaam werkplezier voor ons. Ze voegt zich naar ons drukke werkschema en draait er bij de feedback niet omheen. Prettig is dat.”

Rienk Dekker Hoogleraar Revalidatiegeneeskunde UMCG

Informatie over trainer

Incompany training biedt een mooie gelegenheid om de individuele competenties van managers of medewerkers te versterken en de organisatie- of teamverbinding steviger te maken. Training zet iedereen op scherp rond het ‘doelgedrag’. Oefenen, ervaren van de effecten en observeren van collega’s. Zo leert iedereen vanuit verschillende perspectieven én delen we nieuwe ervaringen met elkaar.

Ik ontwerp ‘energieke’ programma’s die passen bij het bedrijf, bij het beoogde doel en de actuele thema’s en de borging. Het ontwerp- en voorbereidingsproces is vaak al een interventie. Ik benut uiteenlopende werkvormen en creëer een ‘professionele intimiteit’ waarin mensen hun comfortzone durven te verlaten. En plezier met elkaar maken. 

Vragen?